contacto

CINEMACATALA.NET 21/12/2006
El Coronel Macià s'estrena a Les Borges Blanques

Les Borges Blanques, seu de gran part del rodatge d'El Coronel Macià, així com testimoni de primera fila i element catalitzador de l'evolució personal i política d'en Francesc Macià, ja que hi va començar la seva carrera política, acollirà l'estrena del film de Josep Maria Forn.

La data escollida per l'estrena, el 22 de desembre, servirà per homenatjar el President tot commemorant la seva mort el 25 de desembre de 1933 a Barcelona.

El film ens presenta un Macià poc conegut, jove, monàrquic, militar de carrera i compromès amb l'exèrcit espanyol, però que no dubtarà a plantar cara a tothom per defensar el que creu més just per Catalunya i pels catalans.

Com a mostra d'agraïment cap a la població de Les Borges Blanques, per la col.laboració i entusiasme demostrat durant el rodatge del film, l'accès al pavelló poliesportiu, on es projectarà la pel.lícula, serà lliure, gratuït i obert a tothom. Hi assistiran els actors Abel Folk, Marta Marco, Molly Malcolm, Fèlix Pons, Pep Cortés, i el director Josep Maria Forn.

El Coronel Macià es projectarà també als Cinemes Urgell de Mollerussa, els dies 23, 24, 25 i 26 de desembre, al Cinema Majèstic de Tàrrega, el 29 i el 30 de desembre, i l'1 de gener de 2007, i el 26 de gener del 2007 a la capital de la província, a Lleida.

Dani Solé

volver
CastellanoCatalàEnglish
Josep María Forn Web salir