contacte

LA VANGUARDIA 19/1/2007
La cooperativa de les Borges homenatja el president Macià amb una edició limitada d'oli
Barcelona. (EFE)

La cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques (Garrigues) presentarà dissabte que ve una edició limitada d'ampolles d'oli amb la marca Homenatge al President Macià. Segons la cooperativa, l'acció s'emmarca en la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques i pretén commemorar el 75è aniversari de la mort de Francesc Macià, del qual destaca "la seva forta vinculació amb la capital de les Garrigues i amb el sector oleícola".

Al costat de la presentació de l'edició limitada d'oli està prevista la celebració d'una taula rodona titulada El president Macià, defensor de l'oli de Les Garrigues, en la qual participaran com a ponents el director de la pel·lícula El Coronel Macià, Josep Maria Forn, l'assessor històric de la mateixa pel·lícula, Lluís Homdedeu, l'historiador i cronista Manel Giné, i l'actor Pep Cortés.

La jornada començarà amb un dinar en el qual se servirà el menú "Menjar difícil", el mateix que es va servir al president Macià amb motiu del primer aniversari de la proclamació de la República.

tornar
CastellanoCatalàEnglish
Josep María Forn Web sortir