contacto

Omnium Cultural 2/2/2007
Josep Maria Forn mostra com es va fer la seva última pel.lícula 'El coronel Macià' a Els dijous de l'Òmnium

Aquesta setmana, el director de cinema Josep M. Forn ha presentat la seva última pel·lícula El coronel Macià. El crític Josep Maria López Llaví ha presentat la sessió fent un repàs de la llarga trajectòria del director. El mateix director va explicar l'argument de la pel·lícula que recull l'època com a tinent coronel de Francesc Macià, en el moment en què planta l'exèrcit en protesta per l'assalt a la redacció del setmanari Cu-cut!

Tot seguit, s'ha projectat el "making off" de la pel·lícula, un reportatge d'uns vint-i-cinc minuts de durada on s' explica com i per què es va rodar. A més del rodatge d'algunes escenes hi apareixen els comentaris dels actors Abel Folk, Marta Marco, Molly Malcoml i Fèlix Pons sobre els seus papers a la pel·lícula i es pot veure el mateix Josep Maria Forn donant indicacions als actors i explicant la seva visió del film també altres membres de l'equip.

Després d'apagar els llums per afegir-se a l'apagada simbòlica contra el canvi climàtic, la sessió va continuar amb les reflexions de Josep Maria Forn i les preguntes i comentaris del públic assistent.

volver
CastellanoCatalàEnglish
Josep María Forn Web salir